Genel Tanıtım

Hastanemiz tüm alanlarında olduğu gibi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde de dünya standartlarında hizmet sunmak amacındadır. Kendi alanında, tıp dünyasındaki her gelişimi yakından izleyen ve uygulayan bölümümüz; kadın hastalıkları, kısırlık, hamilelik, doğum öncesi ve doğumla ilgili problemlerin çözümünde de modern tıbbın tüm olanaklarıyla hizmet vermektedir. Doğum gibi yaşamınızdan çok önemli bir yer tutacak olan deneyimin sorunsuz ve güven içinde geçmesi için hastanemizde gerekli tüm donanım bulunmaktadır. Doğum sonrası bebekte oluşabilecek problemlere hızlı cevap verebilen  42 adet küvöz kapasiteli yenidoğan yoğun bakımımız mevcuttur.

Ailenizin en değerli varlığı olan bebekler, doğar doğmaz deneyimli ekibimiz tarafından yaşamın

ilk anından itibaren özenli bir bakım görmektedir. Hastanemizde kalınan süre zarfında gerek

hemşirelerimiz, gerek hekiminiz tarafından verilecek eğitimler, evinize döndüğünüzde

bebek ve anne sağlığıyla ilgili yaşanabilecek sorunları en aza indirecektir. Hastanemiz kadın hastalıkları ve doğum bölümünde genel kadın sağlığı, gebelik süreci ve sonrası takibi, riskli gebeliklerin izlenmesi, menopoz süreci ve sonrası hastalıkları, kadın üreme organı iltihabı durumları, kadınlık organları kanserleri, yardımcı üreme teknikleri gibi birçok alanda en yeni yöntem, teknoloji uygulanarak hizmet sunulmaktadır.

*Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. Tanı ve Tedavi için lütfen doktorunuza başvurun.

Doktorlar
Uzm. Dr. Erkan YASDIMAN